Τρόποι Πληρωμής

  /  Τρόποι Πληρωμής

Με Αντικαταβολή

Αντικαταβολή κατά την  παραλαβή των προϊόντων. Πληρώνετε το  αντίτιμο  της παραγγελίας  σας  στον  υπάλληλο της  υπηρεσίας  courier και  επιβαρύνεστε με επιπλέον 3€  για τα έξοδα αντικαταβολής. (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδος.

Με Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στη σελίδα της   Τράπεζας   και  από  εκεί  ολοκληρώνετε  τη  συναλλαγή  σας.  Μπορείτε  να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa και MasterCard. Σημειώνεται ότι τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Eλλάδα: 2€ (4€ για τις δυσπρόσιτες περιοχές)

Κύπρος: 10€ (έως 5 κιλά/αποστολή) και 2€ για κάθε 5 επιπλέον κιλά

Πολωνία: 13€ (εώς 2 κιλά/αποστολή) και 2€ για κάθε 2 επιπλέον κιλά

 

Για τη χρέωση της αποστολής στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Με Κατάθεση σε λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας)

Τράπεζα Πειραιώς

  • Αρ. Λογ. 50 7310 1346 035
  • IBAN: GR43 0172 0730 0050 7310 1346 035
  • Δικαιούχος: ΚΙΝΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα στέλνοντας email στο [email protected] του καταθετηρίου.

Στην περίπτωση κατάθεσης στην τράπεζα θα πρέπει να αναγράφεται απαραίτητα το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό παραγγελίας στην αιτιολογία. Η Τραπεζική Προμήθεια επιβαρύνει τον αγοραστή. Η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας θα πρέπει να γίνει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή της παραγγελίας. Μετά το πέρας του χρόνου αυτού, η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.